Här är våran ”anslagstavla” – sätt upp en lapp genom att göra ett inlägg i FB-gruppen Kogvets Anslagstavla!

Studenthälsan söker mentorer 🗓️❤️
Skulle du vara intresserad av ett extrajobb där du stöttar medstudenter att organisera, planera och strukturera sina studier? Då är kanske detta något för dig! Se länken nedan.Behovet av mentorer är större än någonsin!
Vill du arbeta som mentor på LiU och stötta medstudenter att organisera, planera och strukturera sina studier? Peppa, prata studieteknik och sätta upp delmål?

Lön: 135kr/tim + semesterersättning.
Betald utbildning och handledning.
Du hittar mer information och anmäler dig här:

https://www.student.liu.se/studentstod/funktionsnedsattning/information-till-mentorer?l=sv

Dela och tagga era kursare!
See MoreSee Less

1 month ago  ·  

View on Facebook

Är du intresserad av en kurs på LiU där du jobbar i en tvärdisciplinär projektgrupp, som tar sig an en utmaning från näringslivet, en organisation eller en kommun i regionen?

Linköpings universitet erbjuder kursen* InGenious – tvärdisciplinärt utvecklingsprojekt* (799G52). Här får du jobba med ett projekt som är kopplat till Agenda 2030, samtidigt som du lär dig pitchteknik och mycket annat. Projektgrupperna som jobbar med utmaningarna består av studenter från olika program och fakulteter. Det är en lärorik kurs om 8 hp, som ger dig erfarenheter och färdigheter du kommer att ha nytta av i ditt framtida yrkesliv. Läs gärna mer om kursen på [https://liu.se/utbildning/kurs/799g52](https://liu.se/utbildning/kurs/799g52).

Har du frågor eller funderingar kring kursen eller våra projekt, kontakta Cia Lundvall på 0703-22 54 46 eller via mejl, [cia.lundvall@liu.se](mailto:cia.lundvall@liu.se).
See MoreSee Less

3 months ago  ·  

View on Facebook