KogVet-sektionen är måna om att hålla nära kontakt med en mångfald av företag i regionen och vi letar just nu samarbetspartners. KogVet-sektionen omfattar främst studenter på de två kognitionsvetenskapliga programmen (Kandidat & Master) men det finns även intressenter på andra liknande program.

Om ni som företag vill komma i kontakt med sektionens/programmets studenter finns det flera möjligheter för er. Till exempel lunchföreläsningar, kvällsevent, annonsering på vår hemsida och/eller vår facebook. Har ni något ni skulle vilja göra?

Maila gärna vår marknadsföringsansvarig: mana@kogvet.se

Utöver detta har vi även KVIT där det finns möjlighet för samarbete.

KVIT

KVIT är ett årligt symposium anordnat av programmets studenter som lockar både nationella och internationella talare och besökare. KVIT står för KognitionsVetenskap och InformationsTeknologi. Ett 100-tal besökare från olika lärosäten (Vi brukar ofta bjuda in våra vänner från KogVet-programmet i Umeå – och det brukar komma några studenter från andra länder också). KVIT är en separat, men nära sammankopplad organisation från KogVet-sektionen. Mer information går att hitta på KVITs hemsida.